Gigi Becali a ‘spart banca’! Tunul uriaş dat de latifundiarul din Pipera. Milioane de euro sunt în joc

Gigi Becali a ‘spart banca’! Tunul uriaş dat de latifundiarul din Pipera. Milioane de euro sunt în joc. Chiar şeful celor de la FCSB a făcut publică ultima afacere pe care a perfectat-o. Aceasta nu are legătură cu fotbalul.

Gigi Becali tocmai urmează să pună mâna pe 13 milioane de euro. Este vorba despre o sumă pe care o va încasa după ce şi-a vândut una dintre afacerile sale importante.

Gigi Becali a ‘spart banca’!

Gigi Becali a dezvăluit că a vândut fabrica de armanent pe care o avea unor americani. Totuşi, latifundiarul din Pipera are dificultăţi în a încasa suma de bani. Chiar milionarul a fost cel care a venit cu toate detaliile afacerii.

Americanii i-au dat deja un avans latifundiarului din Pipera. Pentru a se încheia afacerea este nevoie şi de acceptul Consiliului Concurenţei.„Am vândut Fabrica de Armament. Am trimis la Consiliul Concurenței, o hârtie banală, să dea americanii, 13 milioane de euro, mă tot plimbă. Am luat avansul și mi-au zis oamenii că mai au nevoie de Consiliul Concurenței.

Aștept să iau banii de luni de zile, nu pot să iau banii din cauza unei hârtii banale. L-am sunat pe Chirițoiu (Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței). Vreau să iau banii, vin în România banii. Ajutați-mă! Ce să vadă Serviciile Secrete, că nu e vorba de ruși. Cam doarme lumea„, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a făcut milioane de euro nu doar din cedarea afacerilor pe care le-a deschis. Latifundiarul din Pipera a câştigat bani mulţi din afacerile cu terenuri, dar şi din vânzarea de jucători.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed