Gigi Becali, scos din minți de Dumitru Buzatu! Șeful FCSB se implică în cazul care a zguduit politica. Ce l-a enervat, de fapt, pe milionar

Gigi Becali, scos din minți de Dumitru Buzatu. Șeful FCSB se implică în cazul care a zguduit politica și a spus ce l-a enervat, de fapt.

Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe declarații în stilul său caracteristic.

Gigi Becali, scos din minți de Dumitru Buzatu

Gigi Becali nu s-a abținut și se implică în cazul lui Dumitru Buzatu. Președintele Consiliului Județean Vaslui a fost prins de către procurorii DNA cu 1,25 de milioane de lei în portbagajul mașinii sale. Suma o primise de la un om de afaceri.

Șeful FCSB spune că cel mai tare în acest caz l-a deranjat faptul că de-a lungul timpului Dumitru Buzatu și-a ajutat mai multe rude să ocupe funcții publice.

„Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita? Nevasta senator, eu președinte, fata deputat, ginerele deputat, băiatul nu știu ce, amanta și ea nu știu ce. Nu se poate. Asta m-a deranjat, caracatița asta de rudenie”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, care este și membru PSD, a fost arestat pentru 30 de zile.

„Nimeni care are o problemă penală nu va candida din partea PSD, nimeni care este trimis în judecată nu se va regăsi pe listele PSD. E prima măsură. Apoi voi încerca cu toţi cei care sunt de foarte mult timp în funcţii administrative să avem o discuţie să încercăm să se orienteze către alte provocări”, a anunțat premierul Marcel Ciolacu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed