Gigi Becali a rămas fără cuvinte! Anunţul făcut de Nicolae Dică despre marea rivală. Ar antrena sau nu la Dinamo

Gigi Becali a rămas fără cuvinte! Anunţul făcut de Nicolae Dică despre marea rivală. S-a aflat dacă tehnicianul ar merge sau nu să o antreneze pe Dinamo. Totul s-a aflat în contextul în care Deian Sorescu a mers la FCSB.

Gigi Becali a dat lovitura iernii. L-a convins pe fostul dinamovist, Deian Sorescu, să meargă la FCSB.

Gigi Becali a rămas fără cuvinte!

După ce Gigi Becali l-a luat pe Deian Sorescu, fanii lui Dinamo au luat foc. Şi fostul antrenor al vicecampioanei, Nicolae Dică, a vorbit despre împrumutul jucătorului de la Rakow și despre reacția suporterilor dinamoviști.

Nicolae Dică este de părere că Deian Sorescu este un profesionist. Mai mult, spune că nu se poate numi trădare ceea ce a făcut el. Antrenorul a făcut o comparație cu propria persoană.

„Sorescu e transfer bun. Îl ştiu de la naţională, de la Dinamo. E bun şi cred că au căutat un fundaş dreapta ofensiv. Aveau nevoie de jucător de bandă care să vină să ajungă cu centrări şi cu siguranţă e un profesionist 100%, cred că se va impune.

(n.r. Contează unde ai jucat înainte?) Ca antrenor, ca jucător nu e uşor dacă ai lucrat la o rivală şi să mergi în tabăra cealaltă. Eu am făcut ceva pentru Steaua (n.r. FCSB) şi cred că n-aş fi primit bine. Eu oriunde merg sunt la fel”, a spus Nicolae Dică, în direct şa Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed