Gigi Becali a primit lecţii în direct! Suma uriaşă pe care o poate încasa. Dumitru Dragomir a spus clar

Gigi Becali a primit lecţii în direct! Suma uriaşă pe care o poate încasa. Dumitru Dragomir a spus clar. Fostul preşedinte al LPF nu  îl plânge pe latifundiarul din Pipera care a spus că este în pierdere.

Dumiru Dragomir i-a dat un sfat lui Gigi Becali. Poate puna mâna pe o sumă uriaşă de bani în orice moment.

Gigi Becali a primit lecţii în direct!

Dumitru Dragomir spune că pierderea de 25 de milioane de euro pe care ar fi suferit-o Gigi Becali din fotbal nu este prea mare. Fostul președinte al LPF a subliniat că o pierdere de „doar” 25 de milioane de euro nu ar trebui să-l îngrijoreze pe Becali.

„Dacă are doar 25 de milioane de euro pierdere, alunecarea este campion mondial”, a spus Dragomir, conform fanatik.ro.

„Dacă ar vinde FCSB azi, ar lua peste 50 de milioane de euro. Cred că ar da-o cu minimum 50, maximum cu 100 de milioane de euro. La fotbal, Gigi Becali pierde bani. La fotbal şi în biserici a băgat bani puternic”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Declarațiile lui Dragomir au venit după dezvăluirile patronului de la FCSB. „Sunt pe minus 25 de milioane de euro, bine, o iau de la cap de acum 20 de ani. Minus 25, dar dacă o vând iau 50 la orice oră, deci sunt pe plus. Când spui pe minus sau pe plus trebuie să faci evaluarea și spui am dat 25, cât pot să iau?

Am cumpărat o oaie cu 1.000 de lei, dacă o vând cu 2.000 înseamnă că am câștigat 1.000. Dacă pot să o dau cu 50 la orice oră înseamnă că sunt pe plus 25 de milioane”, a spus Gigi Becali.

În acest moment, FCSB este lider în Superliga, cu 55 de puncte. Are șapte puncte peste ocupanta locului doi, Rapid. CFR Cluj ocupă ultimul loc de pe podium. În următorul meci din campionat, FCSB primește vizita lui FC Botoșani, în etapa cu numărul 27, duminică, de la ora 20:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed