Gigi Becali a dat ordin! Vedeta de la FCSB care va fi trecută pe linie moartă. Nu mai are nicio şansă

Gigi Becali a dat ordin! Vedeta de la FCSB care va fi trecută pe linie moartă. Nu mai are nicio şansă să prindă un loc de titular la vicecampioană. Latifundiarul din Pipera i-a decis soarta.

Gigi Becali e supărat rău pe Octavian Popescu. Jucătorul său preferat va fi scos din echipă. I-a expirat creditul după meciul cu CSU Craiova, primul din play-off-ul Superligii.

Gigi Becali a dat ordin!

Gigi Becali a decis după egalul cu CSU Craiova, 1-1, să-l treacă pe banca de rezerve pe preferatul său, Octavian Popescu. După ce a cerut ca Florinel Coman să joace ca extremă stânga și Tavi Popescu pe post de inter, pentru a-l putea vinde, Becali s-a răzgândit. Acesta spune că extrema de 20 de ani nu va mai juca titular și FCSB schimbă strategia.

„Jocul mă încurajează. În prima repriză cu Craiova am jucat mai slab. Olaru nu era în apele lui, Florinel Coman a jucat cu probleme.

Dacă făceam echipa corect… Echipa nu va mai fi făcută… Trebuie să facem bani din jucători, dar s-a terminat! Vrem să facem bani din Champions League!

Va juca Florinel Coman în stânga și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia…

Dacă făceam echipă cu Andrei Cordea și Coman, alta era situația. Am zis să joace amândoi (n.r- Florinel Coman și Tavi Popescu). Gata! Acum facem ce trebuie să facem. Asta e situația”, a spus Gigi Becali.

Octavian Popescu a bifat 42 de partide în acest sezon, în toate competițiile. Are 3 goluri și 7 pase de gol. Florinel Coman are 35 de partide jucate, în toate competițiile. Are 6 goluri și 6 assist-uri.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed