Gigi Becali a dat marea lovitură! Tun financiar, în plin război. Câți bani câștigă șeful de la FCSB

Gigi Becali a dat un tun financiar în plin război.

Câți bani câștigă șeful de la FCSB dintr-o afacere cu o companie americană.

Gigi Becali, tun financiar dat în plin război

Șeful de la FCSB a decis să vândă fabrica de armament de la Drăgășani unei companii americane. Suma pe care o va încasa pentru Uzina Mecanică Drăgăşani este de 13 milioane de euro. Becali spune că afacerea este ca și încheiată.

„Am negociat. Afacerea este deja încheiată. Doar trebuie să facem actele. Nu știu eu ce se va face acolo, nu mă interesează ce vor face ei. Mă interesează?

Nu știu nici de când se va produce muniție. Nu mă bag eu în așa ceva, Doamne ferește. Știu sigur că e o companie americană”, a dezvăluit Gigi Becali la Antena3.

Gigi Becali a declarat că a notificat autoritățile în cazul în care vor să cumpere fabrica.

„Eu i-am notificat. Ei au acțiuni, Statul are 0,1%. Dacă vrea statul să dea banii, 13 milioane, o ia statul. Acțiunile mele adică”, a mai transmis omul de afaceri.

Gigi Becali a preluat, în 2004, fabrica de armament, împreună cu Asociația Salariaților de la Uzina Mecanică Drăgășani. La vremea respectivă plătea suma de 2,8 milioane de euro. În 2013, fabrica a intrat în insolvență.

În urmă cu aproape doi ani, latifundiarul din Pipera anunța că are cumpărători pentru fabrică, dar tranzacția nu s-a făcut pentru că era anchetat într-un dosar pentru spălare de bani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed