Ce s-a întâmplat cu averea lui Gigi Becali. Latifundiarul a luat decizia: ‘Este vorba de tot pământul’

Gigi Becali a decis cum să-și împartă averea. Sau cel puțin așa susține Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF spune că miliardarul nu ar mai deține o mare parte dintre terenuri.

Potrivit informațiilor existente, patronul celor de la FCSB ar avea o avere estimată între 325 şi 425 de milioane de euro. Afacerile cu terenuri pe care le-a făcut de-a lungul timpului l-au făcut unul dintre cei mai bogați oameni din România.

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali ar fi trecut aproape toate terenurile pe care le avea pe numele celor trei fiice ale sale.

”Sunteţi nebuni? Tot pământul e pus pe numele fetelor. El, Doamne fereşte, o ”mierleşte” mâine-poimaine, are trei copii, nu are unul. El şi-a asigurat averea împărţind la fete, să nu se certe între ele după aceea”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Fiicele lui Gigi Becali au dat lovitura în afaceri

Gigi Becali a declarat în urmă cu ceva vreme că și palatul din Aleea Alexandru aparține celor trei fete ale sale.

Alexandra și Teodora au intrat deja în afaceri. Acestea construiesc locuințe de lux. Fiica cea mare este ajutată de soțul său, Mihai Mincu, în timp ce Alexandra și-a deschis propria firmă, iar locuințele construite se învecinează cu cele făcute de Dragomir.

”Am făcut un drum împreună cu fiica lui, are o fată foarte deșteaptă și vrednică, Alexandra. Este foarte bine educată. Îmi place, Gigi şi-a educat copiii cum trebuie.

Fiecare apartament (n.r. din complexul construit de Alexandra Becali) va avea piscina lui. Formidabil, este unicat în România”, spunea Dumitru Dragomir în vară, într-un interviu pentru Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed