Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţ devastator după decizia celor de la ICCJ. Ce vrea să facă patronul celor de la FCSB

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Anunţ devastator după decizia celor de la ICCJ. S-a aflat ce vrea să facă patronul celor de la FCSB. Acesta a spus clar. Decizia judecătorilor este o victorie uriaşă pentru echipa sa.

Gigi Becali a reacționat imediat după decizia venită de la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali este convins că rejudecarea reprezintă un verdict favorabil pentru clubul său. „S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare = proces câștigat. Nu am niciun dubiu.

Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid. Ei, avocații, au cerut. (N.r. – Veți cere despăgubiri către CSA sau MapN?) Cui să cer, ce să cer? Fii serios. Ei au visat când mi-au cerut despăgubiri, lasă-i”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

„Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie.

Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă”, este decizia celor de la ÎCCJ.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed