Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. Preşedintele Farului a spus clar

Gică Popescu, propunere ambițioasă pentru Edi Iordănescu! Președintele Farului a nominalizat atacantul care nu trebuie să lipsească din lotul naționalei, la turneul final din Germania.

Gică Popescu îl propune pe Louis Munteanu pentru postul de atacant al primei reprezentative, la EURO 2024!

Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu!

George Pușcaș și Denis Alibec au fost principalele variante, în viziunea lui Edi Iordănescu, pentru linia ofensivă a echipei naționale!

În cadrul ultimelor partide de pregătire, selecționerul l-a pus la încercare și pe Denis Drăguș, atacant ce evoluează la Gaziantep, dar care nu a fost folosit pe acea poziție.

Gică Popescu l-a propus la prima reprezentativă pe Louis Munteanu, jucătorul celor de la Fiorentina, împrumutat actualmente la Farul Constanța.

„Eu dacă aş da un răspuns legat de Louis Munteanu, aş fi subiectiv. Asta pentru că e un jucător de la clubul unde ne desfăşurăm amândoi activitatea. Este un jucător cu potenţial extraordinar. A fost fabulos sezonul trecut.

Anul acesta a început mai greu sezonul, însă în a doua parte are evoluţii extraordinare, a început să marcheze goluri. Eu sunt convins că va fi una dintre opţiunile pentru număr 9 la turneul final!”, a spus Gică Popescu, la OrangeSport.

UEFA intenționează să crescă limita de jucători pentru loturile echipelor la EURO 2024

UEFA ia în considerare creșterea numărului de jucători care pot fi în lotul echipelor naționale, la 26. Această schimbare va fi discutată pe data de 8 aprilie, în cadrul unei ședințe la care vor participa toate echipele care vor merge la turneul final.

”Am luat în considerare comentariile făcute de anumiți selecționeri în legătură cu mărimea lotului pentru EURO 2024. O ședință la care vor participa echipele va avea loc pe 8 aprilie, iar cu acea ocazie, UEFA va asculta viziunile antrenorilor. Orice idee va fi luată în calcul și analizată!”, a spus un purtător cuvânt al UEFA, potrivit Reuters.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed