Gică Popescu face anunţul serii! Avertisment pentru Edi Iordănescu după înfrângerea cu Columbia: ‘Este un duş rece’ + Ce spune despre Ianis Hagi

Gică Popescu face anunţul serii! Avertisment pentru Edi Iordănescu după înfrângerea cu Columbia. Tricolorii au pierdut amicalul anului, scor 2-3. Deşi scorul a fost unul strâns, România nu a făcut un joc foarte bun.

Gică Popescu îi atrage atenţia lui Edi Iordănescu. Înfrângerea e binevenită pentru a vedea adevărata valoare a României, înainte de EURO 2024.

Gică Popescu face anunţul serii!

„Avem un finiş foarte bun, ca în această seară. Dar nu e niciun dubiu. Nu au mai pierdut un meci oficial din februarie 2022. Este un duş rece care trebuie gestionat cu calm. Trebuia să vină înfrângerea ca să vedem părţile mai puţin bune care nu se văd la victorii”, a spus Gică Popescu, la finalul meciului, în direct la Antena 1.

Mai mult, Gică Popescu a vorbit şi despre evoluţia fiecărui tricolor în parte. Este convins că Horaţiu Moldovan şi Ianis Hagi pot fi titulari la EURO 2024. „Moldovan la 3-0 a avut intervenţii bune. Dacă apără ca în seara asta, rămâne ca prima opţiune. E bine că am jucat cu adversari de alt calibru. Am avut adversari nu de prim rang în calificări. 

Sper că vor trage învăţămintele după înfrângere. Mai sunt 2 meciuri şi 3 luni. Să reglăm lucrurile mai puţin plăcute. 

Cum a jucat Ianis, cu atitudinea în care a intrat îşi merită postul de titular. A intrat cu  spirit, a recuperat mingea. Dacă va juca bine la echipa de club, va fi titular indiscutabil la turneul final”, a mai spus Gică Popescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed