Anunţ controversat despre Ianis Hagi şi Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla la EURO 2024. Edi Iordănescu, dat de gol

Controversa momentului despre Ianis Hagi şi Radu Drăguşin! S-a aflat motivul pentru care cei doi internaționali nu vor putea face față rivalelor de la turneul final din Germania. Edi Iordănescu, dat de gol.

S-a aflat viitorul lui Ianis Hagi și Radu Drăgușin! Vor face sau nu, cei doi, parte din lotul României la EURO 2024.

Controversa momentului despre Ianis Hagi şi Radu Drăguşin!

Edi Iordănescu a anunțat faptul că lotul primei reprezentative pentru EURO 2024 nu a fost finalizat, iar jucătorii care nu vor prinde minute de joc în cadrul echipelor de club ar putea risca neconvocarea!

Ianis Hagi și Radu Drăgușin, tricolori care au făcut saltul în cadrul unora dintre cele mai puternice campionate, La Liga, respectiv Premier League, nu au reușit să se impună în primul 11 al celor de la Deportivo Alaves, respectiv Tottenham.

Adi Popa este de părere că cei doi internaționali nu vor putea face față la turneul final, în contextul în care au rămas la statutul de rezerve în cadrul echipelor de club.

„Cred că acesta va fi lotul lărgit. Se va mai face o selecție înainte de EURO, vor mai fi jucători care vor fi lăsați acasă. Nu e neapărat că Ianis Hagi sau Radu Drăgușin nu pot duce mai multe minute. Este vorba și de riscul de accidentare. Mai este și partea a doua, că nu poți ține pasul cu ceilalți iar acest lucru te poate afecta psihic!”, a precizat Adi Popa, la ProSport.

În contextul amicalului dintre România și Columbia, 2-3, Ianis Hagi a început partida din postura de rezervă. Edi Iordănescu l-a introdus pe mijlocaș, în teren, în minutul 56 al partidei. Internaționalul a înscris pentru tricolori spre finalul duelului.

Radu Drăgușin, pe de altă parte, a început seara făcând parte din primul 11 al României. Lipsa de activitate a stoperului s-a resimțit din plin, motiv pentru care a și fost scos din teren de către selecționer, la pauză.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed