Gică Popescu a dat verdictul! Dezvăluiri despre plecarea lui Ianis Hagi la Galatasaray. Sfat pentru tricolor

Gică Popescu nu s-a ferit de cuvinte atunci când a dezbătut posibilul transfer al lui Ianis Hagi, la Galatasaray. Internaționalul împrumutat la Deportivo Alaves ar putea activa, în cel mai scurt timp, în Turcia.

Ianis ar fi negociat deja cu formația în cadrul căreia tatăl său a scris istorie, conform jurnaliștilor de peste hotare.

Dezvăluiri despre plecarea lui Ianis Hagi la Galatasaray!

Gică Popescu a făcut o scurtă comparație între fotbalul prestat în cadrul campionatul turcilor și cel al ibericilor. În La Liga, unde activează, în prezent, Ianis Hagi, stilul de joc este unul mai posesiv, spre deosebire de cel din Super Lig, unde ritmul este unul cât se poate de susținut.

În perspectiva oficialului de la Farul Constanța, un jucător valoros are capacitatea de a se adapta în orice mediu de joc.

„ Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fotbalistic, trebuie să te adaptezi la toate campionatele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător.

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League – ritm incredibil. La Liga – posesie. Superliga Turciei – un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații!”, a declarat Gică Popescu.

”Te-ai făcut fotbalist, gata cu presiunea!”

Helmut Duckadam i-a aplicat o corecție lui Ianis Hagi. Fostul portar consideră că este timpul ca mijlocașul să iasă din umbra tatălui său și să confirme pe cont propriu.

„S-ar putea (n.r. face transferul lui Ianis la Galatasaray), pentru că taică-su a avut rezultate bune acolo şi ca antrenor, şi ca jucător. Poate că este şi o apropiere… ar fi o şansă pentru el să ajungă acolo şi poate şi cariera lui ar lua-o pe un drum ascendent.

(Reporter: Ar fi o presiune pentru el?) Nu mai e acum presiune. Presiune există şi când mergem în aglomeraţie. Şi din faţă, şi din spate. Te-ai făcut fotbalist, gata cu presiunea! Trebuia să se facă baschetbalist, atunci nimeni nu îl mai compara cu taică-su la fotbal. Asta e. Presiunea numelui e mare.

Uite un exemplu pe care l-au dat foarte puţini… Răzvan Lucescu, ce presiune a avut? Taică-su mare antrenor, a ajuns şi el mare antrenor. Cu presiune, cu tot! Sau Edi Iordănescu… a ajuns la echipa naţională, a avut rezultate şi la Pandurii, avea şi la FCSB dacă rămânea!”, a declarat Helmut Duckadam.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed