Gigi Becali îi dă ordin lui Edi Iordănescu! Ce trebuie să se întâmple cu Ianis Hagi. Anunț clar al latifundiarului din Pipera

Anunț clar făcut de Gigi Becali în privința viitorului lui Ianis Hagi! S-a aflat ce trebuie să facă Edi Iordănescu. Ordinul dat de latifundiarul din Pipera. Nu poate contesta alegerile făcute de selecționer.

Ianis Hagi a fost convocat de Edi Iordănescu la meciurile echipei naționale din preliminarile EURO 2024, dar și la amicalele din luna martie cu Irlanda de Nord și Columbia, în ciuda faptului că acesta nu are minute la echipa de club.

Gigi Becali îi dă ordin lui Edi Iordănescu!

Datorită rezultatelor excepționale pe care Edi Iordănescu le-a înregistrat cu echipa națională, Gigi Becali a declarat, la fanatik.ro, că nu este în măsură să conteste alegerile făcute de acesta, pe cine sau pe cine nu trebuie să convoace, deși în trecut a făcut-o.

„Eu nu am văzut meciul. Eu spun așa. Eu o să fiu puțin subiectiv. Pentru că mie plăcându-mi foarte mult de Ianis o să fiu subiectiv. Știi că înainte eu spuneam de Edi. Eu făceam gălăgie când era incompetență.

Acum Edi închide gura la toți. Omul după ce a calificat echipa de pe locul 1, gata, ce zice el, așa e. Pot să zic eu ceva de Coman sau de Olaru sau de Șut? Mai zic ceva?

Eu respect omul. Eu respect munca omului și eu respect rezultatul omului. Bă, ăsta a calificat echipa de pe locul 1, respectă-l! Nu îți mai da cu părerea.

Eu nu spun de Hagi. Când își dă Hagi cu părerea trebuie să înghețe fotbalul. Chiar dacă spune un lucru greșit, e Hagi. Împăratul e împărat. Împăratul zice și dacă greșește, taci din gură că e împăratul”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed