Ultima şansă pentru Ianis Hagi! Presiune uriaşă pe tricolor. Ce se va întâmpla când va ajunge la Galatasaray

Ultima şansă pentru Ianis Hagi! Presiune uriaşă pe tricolor. S-a aflat ce se va întâmpla dacă va ajunge la Galatasaray, echipă unde a evoluat și tatăl său, Gică Hagi. Doar evoluţiile consistente îl vor ţine în echipă.

Ianis Hagi nu are o misiune deloc ușoară dacă transferul va fi finalizat în această vară. Tricolorul ar putea să joace pentru Galatasaray dacă lucrurile decurg favorabil.

Ultima şansă pentru Ianis Hagi!

Fiul ar putea să îi calce pe urme tatălui său dacă în această vară va semna cu Galatasaray. Presa din Turcia anunță că s-a rezolvat transferul definitiv. Momentan, băiatul lui Gică Hagi evoluează în acest sezon la Alaves, echipă la care a fost împrumutat de Rangers. Contractul cu scoțienii se încheie in 2025.

Helmut Duckadam îl avertizează pe tricolor că trebuie să confirme la Galatasaray și că nu are nicio scuză.

„S-ar putea (n.r. face transferul lui Ianis la Galatasaray), pentru că taică-su a avut rezultate bune acolo şi ca antrenor, şi ca jucător. Poate că este şi o apropiere… ar fi o şansă pentru el să ajungă acolo şi poate şi cariera lui ar lua-o pe un drum ascendent.

(Reporter: Ar fi o presiune pentru el?) Nu mai e acum presiune. Presiune există şi când mergem în aglomeraţie. Şi din faţă, şi din spate. Te-ai făcut fotbalist, gata cu presiunea! Trebuia să se facă baschetbalist, atunci nimeni nu îl mai compara cu taică-su la fotbal. Asta e. Presiunea numelui e mare.

Uite un exemplu pe care l-au dat foarte puţini… Răzvan Lucescu, ce presiune a avut? Taică-su mare antrenor, a ajuns şi el mare antrenor. Cu presiune, cu tot! Sau Edi Iordănescu… a ajuns la echipa naţională, a avut rezultate şi la Pandurii, avea şi la FCSB dacă rămânea„, a declarat Helmut Duckadam.

Gică Hagi a jucat pentru Galatasaray în 1996, după doi ani petrecuţi la Barcelona. În Turcia a câştigat 4 titluri, Cupa UEFA şi Supercupa Europei. „Regele” a cucerit Cupa Turciei în 2005, din postura de antrenor.

Transferul lui Ianis Hagi din vară este rezolvat din spusele turcilor de la Fotomac, care citează publicația Aksam.

”Galatasaray a rezolvat transferul lui Ianis Hagi, care este legitimat la Rangers, dar care și-a petrecut sezonul sub formă de împrumut la Alaves”, au scris cei de la Fotomac.

Ianis Hagi confirmă la nationala României!

Potrivit site-urilor de specialitate, Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia. Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2.

Ianis Hagi a fost notat de Flashscore cu 7.5, notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Note mai bune au avut doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6).

Ar putea urma un an perfect pentru Ianis Hagi pe toate planurile. Poate ajunge la echipa unde tatăl său, Gică Hagi a făcut istorie, joacă la EURO 2024 cu naționala României și va face nunta cu frumoasa Elena Tănase.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed