Gică Hagi, umilit în direct! Greşeala imensă a antrenorului de la Farul: ‘E impardonabil’

Gică Hagi a fost umilit în direct! Un fost mare fotbalist din România consideră că „regele” a făcut o greșeală imensă.

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, consideră că Gică Hagi a greșit atunci când l-a adus și pe Alexi Pitu în discuția referitoare la convocările pentru echipa națională.

Gică Hagi a greșit

Gică Hagi l-a criticat dur pe Edi Iordănescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la echipa națională. Totuși, Hagi l-a introdus în aceași discuție și pe Alexi Pitu, comparându-l pe acesta cu Ianis. Helmut Duckadam consideră că „regele” a comis o greșeală prin această comparație.

„Cred că Gică a greșit în momentul în care l-a menționat în discursul lui pe Pitu. Nu cred că a făcut bine. E un jucător de-ai lui, care a plecat, pe care a luat niște bani. Cred că acolo a fost o greșeală impardonabilă”, a spus Duckadam la Digisport.

Gică Hagi i-a comparat pe cei doi fotbaliști la ultima sa intervenție televizată. „Regele” nu înțelege cum Alexi Pitu a fost inclus pe lista preliminară, dar fiul său nu. În cele din urmă, Pitu nu a prins lista finală a convocaților.

„Pitu cât joacă? Vorbim despre ultimele 10 meciuri, că astea contează la forma lui. Vorbesc tot despre unul de-ai mei, ca să nu mă acuze cineva. De ce este pe listă, iar Ianis nu?

Este același lucru, au aceleași minute amândoi, dar Ianis joacă la o echipă unde a demonstrat mult mai multe sau poate face mai multe în 10 minute decât Pitu, la ce experiență are, chiar la nivel european. Cred că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a spus Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed