Victor Becali, dezvăluiri despre transferul lui Alexi Pitu. Câți bani ar putea câștiga fotbalistul / Video

Alexi Pitu a plecat în Franța unde va juca la Girondins de Bordeaux, echipă aflată pe locul doi în liga a doua. Românul are un contract pe o perioadă de patru sezoane și jumătate.

Victor Becali a confirmat că francezii au plătit 2 milioane de euro pentru Pitu, în plus în cazul în care vor promova contractul românului se va îmbunătăți.

”Da (n.r. 2 mil de euro). A fost primit foarte bine. Un băiat născut în occident, în Germania. E normal să existe probleme de adaptare. Este un fotbal puternic și sperăm să se adapteze cât mai repede. Dacă echipa promovează, contractul său se îmbunătățește.

Se schimbă de la an la an. Mulți spuneau de Moruțan că s-a dus într-un campionat puternic. S-a adaptat și are evoluții foarte bune. Eu cred că Pitu poate, dar sigur nu putem să știm. Are calități bune pentru un campionat puternic ca cel de acolo. Timpul ne va demonstra”, a spus Victor Becali la Digi Sport Special.

Ce spune David Guion despre Alexi Pitu

”Este un jucător și poate deveni mult mai bun, este puțin diferit față de jucătorii pe care îi avem. Îi place jocul combinativ, să intre în combinații, să paseze și să atace spațiile închise.

Are capacitatea de a ocupa spațiile din apărările grupate. Este un jucător tânăr care se poate dezvolta și faptul că ni se alătură demonstrează că Girondinii sunt respectați și pot crește jucători tineri. Este important pentru el să știe asta”, a spus David Guion, într-o  conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed