Gică Hagi râde de cei de la Rapid! Mesaj clar al celor de la Farul după oferta pentru Grameni. Nu au nicio şansă

Gică Hagi râde de cei de la Rapid! Mesaj clar al celor de la Farul după oferta pentru Grameni. Nu au nicio şansă să îl ia pe mijlocaş dacă nu măresc suma pentru un eventual transfer.

Gică Hagi nici nu se gândeşte să-l dea pe Constantin Grameni la Rapid. Oferta făcută de către echipa lui Dan Şucu e prea mică faţă de pretenţiile celor de la Farul.

Gică Hagi râde de cei de la Rapid!

După ce PSV și-a arătat interesul pentru Andrei Borza, Rapid a făcut și ea o ofertă pentru Constantin Grameni. Gică Popescu, președintele formației Farul Constanța, a recunoscut că vor pleca jucători de la formația patronată de Gică Hagi și că există interes pentru mai mulți fotbaliști.

Oferta giuleștenilor pentru Grameni nu este luată în serios de către constănțeni. „Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene.

Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a spus Gică Popescu, în direct la Prima Sport.

„Grameni are oferte și e căutat. Nu am dat un răspuns, ce e clar este că există oferte. Ei au făcut un lucru profesional 100% și noi o să ne comportăm la fel”, a declarat Gică Hagi, despre oferta celor de la Rapid. Jucătorul mai are contract până în 2027 cu noua campioană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed