Avertisment clar al lui Gică Hagi! Ce se va întâmpla cu Farul din sezonul viitor: ‘Hai că deja ne luăm viteză’

Avertisment clar al lui Gică Hagi! Managerul constănțenilor rămâne cu picioarele pe pământ după ce echipa sa a devenit campioană.

Farul o întâlnește în ultimul meci al sezonului pe CFR Cluj, duminică, de la ora 21.00.

Avertisment clar al lui Gică Hagi

Gică Hagi a fost întrebat de jurnaliști dacă se gândește că echipa sa ar putea instaura o hegemonie în Superliga, așa cum a făcut CFR Cluj. Managerul constănțenilor a rămas însă cu picioarele pe pământ.

„Hai că deja cred că am luat viteză cu toții! Răbdare, picioarele pe pământ. Să rămânem modești, să muncim mult și bine.

Trebuie să fim conștienți că sunt foarte multe zone în care trebuie să ne dezvoltăm. Avem multe de făcut pentru a devenit chiar o echipă puternică, consolidată acolo sus.

Farul s-a aprins, deja avem lumină, s-a văzut asta în Piața Ovidiu. Lumea a venit să ne vadă”, a spus Hagi la conferința de presă.

Hagi promite ca va avea cea maai bună echipă la Cluj

Farul joacă în această seara, de la ora 21.00, la Cluj. Hagi și-a trimis unii jucători în vacanță, dar spune că va avea în teren cea mai bună echipă pe care o are la dispoziție.

„Mihai Popescu, Gustavo și Denis Alibec sunt absenți. După meciul cu FCSB, Borza nu e 100% și nu face deplasarea. Kiki, dacă nu știați, a jucat în ultima lună cu o problemă pe tibie. Acum l-am lăsat să se ducă în Franța, avea o fractură de stres. El a jucat cu pastile, acum l-am lăsat să se ducă. S-ar putea să fie și o operație. Nicolas Popescu nu e nici el, are o problemă musculară. Ceilalți sunt cu noi, mergem cu gândul de a lua cele trei puncte”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed