Gică Hagi nu s-a mai abţinut! L-a luat în colimator pe Edi Iordănescu. Ce spune despre fiul său, Ianis Hagi

Gică Hagi nu s-a mai abţinut! L-a luat în colimator pe Edi Iordănescu. S-a aflat ce spune despre fiul său, Ianis Hagi. Antrenorul celor de la Farul s-a enervat atunci când s-a pus sub semnul întrebării prezenţa lui Ianis la EURO 2024.

Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis, după prestaţia cu Columbia. A fost însă deranjat de faptul că Iordănescu nu i-a oferit mai multe minute mijlocașului de la Alaves.

Gică Hagi nu s-a mai abţinut!

Gică Hagi s-a pronunțat indirect cu privire la dilema convocării lui Ianis Hagi la turneul final. Nu concepe ca fiul lui să nu prindă avionul către Germania. „A arătat personalitate, să nu uitați că are personalitate. Vorbește rar, dar când vorbește știe ce zice. Dar nu vreau să comentez. Nu uitați ce v-am spus înainte, statistica. Ianis era cel mai important jucător în octombrie, noiembrie, decembrie, a fost decisiv, iar dintr-o dată se pune o întrebare… nu știu ce sens avea.

Ce legătură are dacă joacă mai puțin la echipa de club? Mai puțin înseamnă o lună. Asta după o accidentare de un an de zile, dar nu se ține cont.

Acasă la el, a fost cel mai bun, decisiv, la fel ca Man. Vorbim despre cei mai decisivi jucători. Contează ce faci când apari la echipa națională. Eu cred că publicul a reacționat așa cum trebuie și cu Irlanda de Nord și cu Columbia, și Ianis a reacționat cum trebuie, arată că este un jucător decisiv la echipa națională.

Dacă această întrebare se pune la unul dintre cei mai decisivi, dacă participă la Europene, păi vă dați seama ce trebuie să facem cu ceilalți. Dacă la cei mai buni se pune această întrebare, ce facem cu ceilalți. Dar v-am spus, este greu să găsesc răspunsul, să comentez”, a afirmat Gică Hagi, în direct la Digi Sport.

Întrebat ulterior dacă Ianis se aștepta să fie titular în măcar unul dintre cele două meciuri de pregătire, Hagi nu s-a mai abținut. „Cum adică să-l deranjeze, dacă a intrat și a fost cel mai bun? Nu, poate fi surprins.

Dacă e să o luăm așa, mai bine nu răspundeam, dar până la urmă hai să o zic. Dintre jucătorii care au jucat mai puțin (n.r. la echipele de club), el a fost singurul care nu a jucat titular.

Dintre cei care nu au jucat sau au jucat mai puțin, el e singurul care nu jucat titular. Jucătorul cel mai decisiv din 2021 încoace! E o temă de reflectat și asta”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed