Gică Hagi, intervenţie de urgenţă! Se implică în scandalul momentului din Superliga. Anunţul făcut de antrenorul Farului

Gică Hagi, intervenţie de urgenţă! Se implică în scandalul momentului din Superliga. Anunţul făcut de antrenorul Farului chiar înaintea derby-ului cu Dinamo, de pe arena Arcul de Triumf.

Gigă Hagi și-a atenționat elevii pentru meciul de vineri seara cu Dinamo. Antrenorul nu mai vrea să-şi aducă aminte ce s-a întâmplat la meciul cu FCSB.

Gică Hagi, intervenţie de urgenţă!

Gică Hagi a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Dinamo de vineri seara, de la ora 21:00, de la ”Arcul de Triumf”. ”Regele” a făcut trimitere la meciul de săptămâna trecută cu FCSB și la greșeala făcută de Sebastian Colțescu.

”Fotbalul durează o zi, nu are rost să mă uit în spate. În spate, dacă mă uit, avem puține puncte, în rest, mă interesează ce este în față. Acolo, trebuie să fim conectați, doar la ceea ce e în față.

Toate meciurile sunt grele, trebuie să o arăți la fiecare oportunitate, că ești conectat, că o faci mai bine ca adversarul. Treptat, sper să ne revenim”, a comentat Gică Hagi.

Kyros Vassaras a vorbit despre faza penalty-ului de la meciul Farul-FCSB. Acesta a ținut să spună că nu orice contact dintre jucători poate fi considerat fault.

”Trebuie să acceptăm că arbitrii nu sunt roboți. Da, greșeli se fac și în arbitraj. Este uman, trebuie să fim înțelegători. Conform instrucţiunilor internaţionale şi ale CCA, nu orice contact este fault. Nu există intenţie în împiedicarea adversarului, la această cădere uşoară a atacantului. În opinia CCA, această decizie de a acorda penalty, ar fi trebuit evitată”, a spus Kyros Vassaras la FRF TV.

Gică Hagi: „Să ajungă la ceea ce a fost înainte, un club mare”

Chiar dacă Gică Hagi a fost dintotdeauna un rival al dinamoviștilor, atât ca jucător, dar și acum ca antrenor, patronul Farului are doar urări de bine și cuvinte frumoase la adresa ”câinilor”.

”Jucăm contra unui adversar cu o tradiție importantă, cu o istorie importantă, unde trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem aspira la toate obiectivele noastre. Vrem să venim cu victoria la Constanța.

Sper să facem un meci bun, contra unei echipe bine organizate, care crește de la meci, care arată bine în ultimul timp.

Dinamo e o echipă care ușor, ușor vrea să se dezvolte, să ajungă la ceea ce a fost înainte, o echipă de mare tradiție, puternică și care arăta putere din toate punctele de vedere, care merită tot respectul nostru.

Din punctul meu de vedere, un club mare, dar noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Să fim aceeași echipă care am obișnuit să fim în ultima perioadă, adică în ultimul an.

Trebuie să mergem să ne gândim doar la cele 3 puncte, avem nevoie de ele. Va ieși un meci interesant, bun, cu toate că e prima oară când ne întâlnim. Și noi, și Dinamo jucăm pe același teren. Sunt detalii care contează, dar trebuie să ne adaptăm, indiferent cum arată. Ne așteaptă o săptămână importantă, cu meci intermediul, cu Cupă, meci greu, vedem cum vom gestiona. Avem nevoie de puncte, de victorii, ca să urcăm acolo sus”, a comentat Gheorghe Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed