Gică Hagi face dezvăluirea serii! Cum a dat Farul lovitură pe terenul Rapidului: ‘Am făcut un meci foarte bun’ + Mesaj clar pentru proprii jucători

Gică Hagi face dezvăluirea serii! S-a aflat cum a dat Farul lovitură pe terenul Rapidului. Echipa constănţeană a detonat prima bombă din play-off-ul de Superliga. I-a subordonat pe giuleşteni, formaţie care tocmai o bătuse pe FCSB.

Gică Hagi era în culmea fericirii după victoria celor de la Farul, contra celor de la Rapid. Constănţenii s-au impus cu scorul de 2-1 în Giuleşti.

Gică Hagi face dezvăluirea serii!

„Ştiam că întâlnim cea mai în formă echipă. Ne-am apărat bine. Am făcut un efort incredibil defensiv. Am făcut lucruri care trebuia şi ofensiv. E greu să câştigi în Giuleşti. felicitările mele tuturor. Am făcut un meci foarte bun. Fundaşii şi mijlocaşii au jucat fenomenal.

Ne-a trecut presiunea după ce anul trecut am făcut un lucru mare. Era greu să mut presiunea. Nu mai avem nicio presiune. Am revenit la origini. Le dăm spaţiu celor tineri. Avem copii talentaţi. Aşa putem să îi evaluăm. Rapid e foarte bună, juca acasă, ştiu fotbal să te desfacă. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri în deplasare din acest campionat”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gică Hagi pune presiune pe propria echipă. Vrea să câştige şi cu FCSB pentru a se bate la un loc de cupele europene. L-a lăudat şi pe Louis Munteanu omul cu golurile din Giuleşti. „Dacă batem FCSB avem şanse la cupele europene. Doar cu victorii ne batem la cupele europene. Mai multă posesie îmi doresc. Trebuie să avem răbdare.

Louis Munteanu trebuie să joace bine. Face un efort incredibil, dar e bine. Îl cunoaştem cu toţii vede golul şi ştie jocul”, a mai spus Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed