Planul uriaş al lui Gică Hagi! Un apropiat l-a dat de gol. Transferul istoric pe care vrea să-l facă Farul

S-a aflat planul uriaş al lui Gică Hagi! Un apropiat de la Farul Constanța l-a dat de gol. Transferul istoric pe care vrea să-l facă gruparea de la malul Marii Negre. Negociază șederea internaționalului.

Gică Hagi s-a hotărât în ceea ce privește viitorul lui Louis Munteanu, fotbalist care ar trebui să se întoarcă la Fiorentina în această vară.

S-a aflat planul uriaş al lui Gică Hagi!

Colaborarea dintre Farul Constanța și jucătorul celor de la Fiorentina va expira în vara acestui an! Luis Munteanu este împrumutat de constănțeni, iar conducerea intenționează să le propună italienilor un transfer definitiv al atacantului.

Ciprian Marica a declarat faptul că fotbalistul deține anumite calități care sunt indispensabile pentru Farul. Acționarul constănțenilor a purtat o discuție cu Gică Hagi în acest sens.

”I se termină contractul cu noi în vară. Chiar vorbeam cu Gică pe tema asta dacă putem face un efort și să-l cumpăram noi pe Louis Munteanu. Nu am vorbit de viitorul lui la altă echipă, noi ne făceam calculul nostru.

Nu știu dacă îl putem scoate la 1 milion de euro. Habar nu am!”, a declarat Ciprian Marica, la ProSport.

Dorit la FCSB: ”L-am sunat acum două săptămâni!”

Gigi Becali a recunoscut că a purtat o discuție cu Gică Hagi, în vederea unui transfer al lui Munteanu. Latifundiarul din Pipera dorește ca atacantul să fie achiziționat de către Farul și împrumutat la FCSB, mai apoi.

„L-am sunat acum două săptămâni pe Gică, după meciul Farului cu Craiova, când a avut el multe ocazii. Dar nu mi-a răspuns. O să vorbesc cu Gică. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică. Că ăla e al lui, chiar dacă ține de Fiorentina. E al lui Gică, el l-a făcut. Nu pot să negociez fără aprobarea lui Gică. Așa e moral, așa e etica prieteniei. Sunt legi nescrise.

Mie îmi place de Louis, dar trebuie să vorbesc cu Gică. Trebuie ca el să-mi dea voie să vorbesc cu Fiorentina. Eu voiam să fac așa, să-i spun lui Hagi: «Să-l iei tu și să dau eu banii. Tu să-l iei și să mi-l dai mie împrumut. Dacă negociez eu, Fiorentina cere mulți bani. Dacă îl vrei tu, Fiorentina nu cere mult». Farului i-ar cere un milion, iar mie vreo două milioane. Nu mi-a răspuns Hagi, dar mai vedem. O să-l iau pe Munteanu, dacă vrea Gică. Așa e. Știi ce îmi convine cel mai mult la Munteanu? Că e tânăr. E singurul atacant din România!”, a spus Gigi Becali în februarie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed