Gică Hagi face dezvăluirea nopţii! Anunţ surprinzător după duelul cu finul Adrian Mutu: ‘I-am lăsat să ne domine’ + Ce spune despre obiectivul Farului

Gică Hagi face dezvăluirea nopţii! Anunţ surprinzător după duelul cu finul Adrian Mutu. Farul a condus până în final, dar echipa din Gruia a egalat. Antrenorul constănţenilor a nu este sigur de locul de play-off pentru echipa sa.

Gică Hagi este mulţumit de jocul echipei sale, dar nu este mulţumit cu rezultatul final. S-a terminat 1-1 şi constănţenii tremură pentru locul de play-off până în ultima etapă din sezonul regulat.

Gică Hagi face dezvăluirea nopţii!

„Meritam victoria, am făcut un meci foarte bun până în ultimele minute. Nu am recuperat pe mingea a doua, ăsta e fotbalul. am alergat, am făcut presiune. Au jucători valoroşi, dar am făcut un meci foarte bun. Avem timp să ne recuperăm mental şi fizic şi să câştigăm în ultima etapă. Toată echipa a muncit şi a vrut. Adversarul era foarte bun, nu aveau presiune. Am avut ocazii multe şi trebuia să marcăm”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Gică Hagi a spus de ce echipa sa nu a reuşit să câştige. Finalul a fost unul slab pentru cei de la Farul. Totuşi, antrenorul rechinilor avertizează. A pierdut o echipă întreagă în acest sezon de Superliga. „I-am lăsat să ne domine, cu CFR nu poţi să îi laşi să te domine. Au calitate şi a venit asta. Moralul sus, ne odihnim şi fotbalul merge mai departe. Să nu uitaţă că s-au schimbat 11 jucători. Nu că vrea farul, ci pentru că trebuie. trebuie să plătim salariaţii. Poate intrăm în play-off”, a mai spus Hagi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed