Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu! Anunţ clar al antrenorului de la Farul. Ce i-a transmis înaintea meciului direct

Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu! Anunţ clar al antrenorului de la Farul. S-a aflat ce i-a transmis înaintea meciului direct. Este o dispută crucială pentru ambele echipe în privinţa obiectivului.

Farul lui Gică Hagi trage tare pentru a prinde un loc de play-off. De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mutu vrea să nu le piardă urma celor de la FCSB.

Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu!

Gică Hagi a avut un mesaj clar pentru Adrian Mutu, chiar înainte de partida dintre Farul Constanța și CFR Cluj. „Regele” știe exact ce trebuie să facă echipa lui pentru a obține cel mai bun rezultat în partida cu ardelenii.

Partida se joacă în această seară, de la ora 20.00, la Ovidiu. „Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet. Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte.

Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală. Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic”, a spus Hagi.

Gică Hagi e dezvăluit că nu obișnuiește să facă calcule și scenarii pentru play-off. Acesta își dorește doar ca echipa să câștige ambele meciuri rămas din sezonul regulat. „Nu fac socoteli, nu mă pricep la astfel de lucruri, chiar dacă sunt și eu în fotbal. Nu îmi place, să zic mai bine! Știu că jucăm meci acasă și e nevoie să facem totul pentru a câștiga. Mentalitatea noastră este să luăm trei puncte la fiecare meci”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed