Gică Hagi face anunţul momentului! Ce s-a întâmplat la Farul. A fost o adevărată revoluţie

Gică Hagi face anunţul momentului! S-a aflat ce s-a întâmplat la Farul. A fost o adevărată revoluţie. Chiar antrenorul proaspetei campioane din Superliga a fost cel care a făcut totul public.

Gică Hagi a surprins pe toată lumea. A reuşit să ia titlul în Superliga cu cei de la Farul. Acum, a dezvăluit tactica pe care a avut-o.

Gică Hagi face anunţul momentului!

Gică Hagi a anunțat că a luat o decizie importantă înaintea noului sezon. După ce a ieșit campion cu Farul, Hagi a anunțat că nu va mai efectua cantonamente înaintea meciurilor.

Hagi a aplicat deja tactica pe final de sezon și spune că o va menține și în următoarea stagiune. „Era stabilit să mergem la hotel, Alibec și Larie au venit să-mi spună că ei ar dori să meargă la hotel, dar le-am zis să meargă acasă, să fie responsabili. Așa le-am dat și eu încredere lor. Văzând că am încredere, i-am responsabilizat. Nici dacă vreau nu mă mai întorc. N-ai cum, nu poți. Aș face cea mai mare prostie”, a spus Hagi, în direct la Orange Sport.

De asemenea, Hagi a anunțat că vrea să schimbe și politica de transferuri. Are în vedere mai mulţi jcuători străini care să îl ajute să facă performanţă şi în cupele europene. Farul vrea să aducă jucători tineri din Brazilia și Franța.

Hagi a mai spus că vrea să aibă două echipe la Farul, una pentru cupele europene și una pentru campionat. Echipa constanţeană va evolua în turul 1 preliminar al Champions League după ce a luat titlul.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Revoluție? A fost pe dracu, a fost lipsa de investiți din România. În România dacă se investește 16 milioane se plânge ca la uncologie. Și ieșim afara și vedem cum uni investesc sute de milioane doar într-un jucător, iar ăștia se cacă pe ei. Craiova cu Cârțu și Rotaru este ceva ce va distruge Craiova, fcsb la fel, cât Becali va interveni, nu va putea lua campionatul. Mai nou și CFR a început sa aducă numai babauri la echipă. După mine farul a câștigat caci conducerea celor din fata este foarte proastă gândită. Să-i ia dracu cu fotbalul lor, fac mișto de noi. Iar patroni ăștia se plâng ca investesc, bai dar publicitatea pe spatele echipei nu se plătește?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed