Gică Hagi, dat de gol! Dezvăluiri incredibile ale lui Marius Şumudică. Antrenorul Farului l-a şocat

Gică Hagi, dat de gol! Dezvăluiri incredibile ale lui Marius Şumudică. Antrenorul Farului l-a şocat. Cei doi s-au întâlnit, întâmplător, în oraş, iar discuţia l-a lăsat fără cuvinte pe tehnicianul lui Al Raed.

Gică Hagi şi Marius Şumudică au avut parte de o întâmplare inedită. Cei doi au luat masa împreună la un restaurant, iar Hagi a vorbit atât de mult despre fotbal încât Șumudică nici nu a mai apucat să mănânce ceea ce comandase.

Gică Hagi, dat de gol!

„M-am întâlnit cu el întâmplător, la un restaurant. Mi-a apărut inhibiția de așteptare. Mi-am comandat un fel de mâncare și tot stăteam, că nu puteam [mânca]. Mi-era rușine, era Hagi!

Aveam mâncarea în față și tot vorbeam, eu mai voiam să mai iau ceva, dar nu mă lăsa. Tot vorbeam, tot vorbeam, până la urmă i-am făcut semn ospătarului: «Ia mă mâncarea de aici, că nici nu mai pot să mănânc».

Bă, o oră m-a tâmpit! M-a omorât! Îmi explica, și nu știu ce, și nu știu cum… «Gică, să fii sănătos, am plecat, îți mulțumesc»”, și-a amintit Șumudică, în direct la DigiSport.

Întrebat dacă Gică Hagi ar fi compatibil cu Ajax Amsterdam, unde a fost propus ca antrenor, Șumudică a spus clar. „El crește jucători, lucrează într-o Academie, iar la Ajax este aceeași mentalitate. Există o paralelă și cred că ar putea face față.

Hagi este tobă de fotbal. În momentul de față, este de departe cel mai bun antrenor din țară, care activează în România. Nu întâmplător a câștigat campionatul și crește jucători. Este cel mai bun!

Cum crește jucătorii… M-am uitat la Mazilu, la Louis Munteanu, pe care l-a pus pe picioare, la Alibec… ce a făcut cu Alibec, care avea fluctuații de zici că era la bursă!”, a mai spus tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed