Gică Hagi face anunţul momentului! Ce obiectiv are Farul după victoria în faţa celor de la CFR Cluj. Campioana începe revoluţia

Gică Hagi face anunţul momentului! S-a aflat ce obiectiv are Farul după victoria în faţa celor de la CFR Cluj. Campioana începe revoluţia în încercarea de a prind egrupele Champions League.

Gică Hagi nu glumeşte. A recunoscut că a avut şi noroc în meciul cu CFR Cluj, dar are planuri mari.

Gică Hagi face anunţul momentului!

Gică Hagi vrea să ducă Farul în grupele Champions League. „Lucrăm pentru preliminariile de Champions League. Lucrăm şi sperăm să facem lucruri cât mai bine.

Ăsta e sportul, n-avem ce face. Cine câştigă e fericit, cine nu e dezamăgit. Aşa se câştigă un respect. Ne-am văzut de drumul şi de obiectivele noastre. Ne-am depăşit. Nimeni nu se şatepta. Am avut şansă şi noroc mult la meciul ăsta”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre sezonul care i-a adus al doilea titlu ca antrenor la Farul. „Pe tot parcursul anului am ştiut să ne apărăm. Am şi marcat foarte mult. Ieşim în Europa acum. Din fericire, am accelerat un pic procesul. Vrem să ne completăm, să ne facem o echipă bună. Când eşti campion, crşete cota jucătorilor. Încercăm să facem ce e mai bine pentru club şi să nu ieşim pe minus. Am jucători pe fiecare compartiemnt care au făcut diferenţa şi au excelat”, a mai spus antrenorul constănţenilor, conform sursei citate.

Hagi a vorbit şi despre ieşirea ruşinoasă a lui Petrescu de la finalul meciului. „Când câștigi, primești bucurie și respect. În seara aceasta noi suntem aceia, nu CFR. Este clar că Dan, la ce mentalitate are, este foarte supărat. Îl înțeleg, dar eu sunt fericit, jucătorii au făcut o muncă incredibilă. I-am depășit pe toți cu diferență, am atacat și ne-am apărat foarte bine. Am jucători compleți”, a spus Hagi la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed