Băieţii lui Gică Hagi au dat lovitura! I-au făcut de râs pe cei de la CFR Cluj. Louis Munteanu, dezvăluiri despre viitorul său la Farul

Băieţii lui Gică Hagi au dat lovitura! I-au făcut de râs pe cei de la CFR Cluj. Louis Munteanu, dezvăluiri despre viitorul său la Farul!

Gică Hagi a reușit să termine campionatul în stil mare. Elevii „Regelui” au reușit să o învingă și pe CFR Cluj, cu 2-1, în ultima etapă a campionatului.

Gică Hagi este în culmea fericirii

Gică Hagi este în culmea fericirii! Tehnicianul Farului are acum doar motive de bucurie, pentru că a reușit să creeze o mentalitate de campioni în vestiarul echipei sale.

De asemenea, Louis Munteanu a vorbit, la finalul partidei, despre viitorul său la echipa de la malul mării.

„Sunt fericit că am reușit să dau două goluri. Tot la CFR am reușit asta și înainte. Suntem fericiți că am făcut un sezon excepțional. Ne-am făcut respectați în România. Poate mulți credeau că le vom da meciul, dar avem o mentalitate de campioni.

Sincer să fiu mă așteptam să avem antrenamente mai ușoare după titlu, dar mister ne-a zis că trebuie să câștigăm și să luăm cele 3 puncte.

Suntem o familie, suntem mulți tineri, eu cred că s-a văzut talentul nostru. Am creat aici o echipă ca o familie, ne-am unit cu toții.

Eu termin pe 30 contractul cu Farul. Nu știu ce se va întâmpla. Zilele astea se va discuta și se va afla, voi merge în vacanță iar după la echipa națională”, a spus Louis Munteanu, după meci.

Și Adrian Mazilu a ținut să îi liniștească pe fanii din Constanța. Acesta a declarat că nu va juca la altă echipă din România și că dacă se va transfera, va pleca doar în străinătate.

„Ne-am mobilizat foarte bine, obiectivul era să luăm cele 3 puncte. A fost un meci cu intensitate mare, am bătut campioana de sezonul trecut. Ne-am pregătit pentru preliminariile Champions League, eu zic că vom face o figură frumoasă acolo.

Suntem campioni, mă simt foarte bine la această echipă, nu aș juca în altă parte în România”, a spus Mazilu, la finalul meciului cu CFR.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed