Gică Hagi, dat de gol! Urmează o adevărată revoluţie la Farul. Anunţul serii făcut de Gică Popescu

Gică Hagi, dat de gol! Urmează o adevărată revoluţie la Farul. Anunţul serii făcut de Gică Popescu. Preşedintele celor de la Farul dezvăluie schimbări importantă la echipa constănţeană după ce s-au ratat cupele europene.

Gică Hagi are un plan clar la Farul. Vrea să aducă în conducerea echipei noi acţionari, pentru ca bugetul să crească.

Gică Hagi, dat de gol!

Gică Popescu a mai dezvăluit şi ce obectiv va avea Farul în sezonul viitor. Fostul internaţional a transmis că echipa se va bate pentru un loc în play-off. Vrea să aducă noi acţionari la Farul, în această vară, pentru ca bugetul echipei, care este în prezent de şapte milioane, să crească. Acesta îşi doreşte ca formaţia lui Gică Hagi să devină o forţă în Superliga, pentru a se putea bate cu celelalte echipe, cu bugete mult mai mari.

„Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv.

Să ai în fiecare an deficit financiar, nu poţi să te baţi cu echipe care au bugete de 15 milioane. Noi cu buget de şapte milioane, e greu să te baţi. Dar chiar şi aşa, ne batem, am avut un play-off foarte bun. Întotdeauna am fost acolo, printre cele mai bune echipe din Liga 1. Să încercăm să schimbăm acţionariatul, să aducem oameni lângă noi”, a declarat Gică Popescu, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed