Gică Hagi se va enerva cumplit! Cornel Dinu a dat verdictul în scandalul momentului. Ce a putut să spună despre Generaţia de Aur

Cornel Dinu o consiteră greșeală. Scandalul a început după meciul de adio al Generației de Aur. Fostul mare fotbalist susține declarațiile făcute de Dănuț Lupu. Gică Hagi se va enerva cumplit!

Deși au avut o contribuție uriașă la echipa națională, la meciul de adio al Generației de Aur, care a a vut loc pe 25 mai, pe Arena Națională, Dănuț Lupu, împreună cu genrația 1089-1990, nu a fost invitat.

Cornel Dinu a dat verdictul, o consiteră greșeală

Cu prvire la acest aspect, a vorbit și Cornel Dinu, care îi dă credit lui Dănuț Lupu. Fostul mare fotbalist suține că Lupu a avut o contribuție enormă la echipa națională, și mai mult de atât, consideră ca în unele privințe, a fost mai bun decât Gică Hagi.

„Cu siguranță merita. Să ne aducem aminte că Lupu a fost unul dintre executanții penalty-ului în meciul decisiv cu Irlanda de la Genova. Chiar a bătut scăriță.
E adevărat că el până atunci nu s-a încadrat în schema de joc pe care eu o făcusem și care era legată de calitățile adversarilor.

Lupu este unul dintre cele mai mari talente din istoria fotbalului românesc. Mă încumet să îl compar, cu toate că avea o altă formă de execuții, dar este de nivelul lui Gică Hagi.

Probleme lui Lupu sunt de cu totul altă natură. El ca jucător a fost unul care avea calități extraordinare. Eu la Campionatul Mondial de atunci, unde el nu a jucat, am vrut să fac o echipă compactă și competitivă ținând cont și de calitățile adversarilor”, a spus Cornel Dinu la fanatik.ro.

„El nu a fost niciodată înghițit”

„Trăim într-un moment de nedreptate imensă în toate domeniile României. Lupu făcea parte dintr-o grupă diferită. El nu a fost niciodată înghițit, pentru că era un jucător capabil în teren să facă de multe ori lucruri care îi erau superioare lui Hagi.

Lupu, pe lângă că dribla extraordinar și simțea jocul, era un tip care proteja mingea de o manieră extraordinară. În joc el a avut calități extraordinare.

Mircea Lucescu nu l-a luat degeaba la Dinamo. El a avut un rol deosebit la Dinamo, dar și la echipa națională în meciul cu Danemarca de pe Ghencea pentru Campionatul Mondial”, a mai spus Cornel Dinu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed