Gică Hagi, avertisment pentru Edi Iordănescu! Ce i-a putut spune selecţionerului înaintea meciului. Nu-şi mai vorbesc de mult timp

Gică Hagi, avertisment pentru Edi Iordănescu! S-a aflat ce i-a putut spune selecţionerului înaintea meciului. Nu-şi mai vorbesc de mult timp. Chiar antrenorul Farului a dezvăluit că cei doi nu au mai dialogat de un an.

În luna martie, Gică Hagi l-a distrus pe Edi Iordănescu. Asta pentru că selecționerul nu l-a convocat pentru dubla cu Andorra și Belarus pe Ianis Hagi. Jucătorul abia revenise pe teren după o absență de un an.

Gică Hagi, avertisment pentru Edi Iordănescu!

Întrebat dacă selecționerul s-a supărat din cauza acestor declarații, Gică Hagi a avut un răspuns categoric. „E tânăr și o să-i treacă. Trebuie să-i treacă. Altfel nu e bine”, a spus Hagi, în direct la OrangeSport.

Apoi, antrenorul Farului a dezvăluit că cei doi au discutat doar la începutul mandatului lui Edi Iordănescu. Acesta a fost numit selecționer în ianuarie 2022. „Am vorbit la început, puțin. Și atât. Am vorbit prin Jerry Gane (n.r- secundul naționalei). E probabil ocupat. Are prea multă treabă. Cu Rădoi am vorbit din când în când. Cu Daum și Contra, da”, a adăugat Hagi.

După declarațiile lui Gică Hagi, Basarab Panduru a comentat relația rece dintre selecționer și managerul tehnic de la Farul. „Nu știam că a discutat cu Edi doar la început și după aceea nu au mai vorbit. Când Iordănescu a stat în tribună la Farul – CFR Cluj, a fost una dintre cele mai urâte imagini din fotbal. Selecţionerul trebuie să stea pe cel mai bun loc, dar el se duce în tribună. Scuzele alea cu prietenul care l-a rugat să stea acolo…Cred că l-a pedepsit pe Hagi, pentru că s-a supărat cum se supără şi pe alţii. Nu vorbeşti cu Hagi sau nu vorbeşti cu un antrenor, atunci e OK, e viziunea ta. Dar dacă vorbeşti cu ceilalţi şi cu el nu, atunci e o problemă.

Dacă ai vorbit cu el la început şi după n-ai mai vorbit, atunci s-a întâmplat ceva. Nu trebuie să ne supărăm pe «Rege» că e părerea lui. Dacă aşa vede lucrurile, de ce să ne supărăm noi? Eu cred că Edi comunică cu toată lumea, dar e supărat pe «Rege». Aşa cred eu”, a adăugat Panduru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed