Gică Hagi, dat de gol! Anghel Iordănescu nu s-a mai abţinut. Ce a spus după victoria uriaşă a Farului cu Rapid

Gică Hagi, dat de gol! Anghel Iordănescu nu s-a mai abţinut. S-a aflat ce a spus după victoria uriaşă a Farului cu Rapid. Constănţenii au dat lovitura pe Giuleşti, în prima etapă din play-off-ul din Superliga.

Gică Hagi a deraiat Rapidul chiar în Giuleşti. Fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, a fost la meci şi l-a lăudat pe patronul antrenor.

Gică Hagi, dat de gol!

Cei de la Rapid au comis-o pe teren propriu, cu Farul, scor 1-2, în prima etapă a play-off-ului din Superliga. După victoria categorică împotriva FCSB, scor 4-0, giuleștenii au cedat în fața echipei lui Gică Hagi. Constănţenii s-au impus prin „dubla” lui Louis Munteanu. Singurul gol al Rapidului a fost marcat de Albion Rrahmani din penalty.

Anghel Iordănescu a criticat prestația echipei lui Bergodi, însă l-a felicitat pe Hagi. Spune despre acesta că a fost „șmecher” și a reușit să gestioneze mai bine presiunea meciului. Mai mult, nu s-a abţinut şi a vorbit şi despre şeful celor de la FCSB, Gigi Becali.

„Sunt trei puncte mari pentru Farul și Gică Hagi, dar trei puncte și mai mari pierdute de Rapid, care are obiectivul pe care îl știți și spera sau spera până la acest meci să atingă în mare obiectiv.

Meciul se rezumă simplu. Hagi este un șmecher, un vulpoi bătrân. A știut să taie presiunea pe care presiunea o pune asupra echipei lui.

Este pentru prima dată când am vazut Rapidul fără posesie. Pot să spun că nașul (n.r. – Gică Hagi) i-a făcut cel mai frumos cadou finului (n.r. – Gigi Becali), care înseamnă campionatul”, a spus Anghel Iordănescu, la finalul meciului din Giulești.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed