Gică Hagi dă marea lovitură! Pariul de milioane de euro al antrenorului de la Farul. Ciprian Marica l-a dat de gol

Gică Hagi dă marea lovitură! Pariul de milioane de euro al antrenorului de la Farul. Ciprian Marica l-a dat de gol. Acţionarul echipei constănţene are încredere în noul puşti minune al rechinilor.

Gică Hagi va încasa o sumă uriaşă pe Adrian Mazilu. Cel puţin asta susţine Ciprian Marica despre noua senzaţie din Superliga.

Gică Hagi dă marea lovitură!

Adrian Mazilu are 6 goluri în 13 partide şi este una dintre revelațiile acestui sezon de Superliga. Ciprian Marica, unul dintre acționarii Farului, crede că Gică Hagi poate încasa o sumă record pe el.

„Nu o spun pentru că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce?

Pentru că are vârsta pe care o are, pentru că la vârsta lui arată calități pe care ceilalți nu le au și pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România.

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1”, a spus Ciprian Marica, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed