Pleacă Gică Hagi din România?! Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenorul celor de la Farul. Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol

Pleacă Gică Hagi din România?! Dezvăluiri de ultimă oră despre antrenorul celor de la Farul. Omul lui Răzvan Burleanu l-a dat de gol. Antrenorul constănţenilor a spus, în ultima vreme, că şi-ar dori să renunţe la Farul.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Gică Hagi. Omul care a fost la Farul, dar a plecat la FRF a spus clar.

Pleacă Gică Hagi din România?!

Gică Hagi a avut mai multe oferte de-a lungul anilor de când și-a început proiectul de la malul mării. Lucian Burchel a fost coordonatorul Academiei Hagi timp de 10 ani. Asta până să devină șeful Școlii de Antrenori din FRF.

Acesta spune că Hagi a avut un număr mare de oferte de-a lungul anilor. Le-a respins pentru a-şi duce proiectul până la final. „Nu pot spune nimic despre oferte, pentru că și Răzvan și Cosmin sunt discreți.

Dar știu despre Gică Hagi că a avut oferte foarte consistente, nu-mi permit să vorbesc despre asta, dar am trăit lângă el și știu lucrurile astea! Dar a refuzat oferte foarte consistente pentru a rămâne în proiectul lui și a-l vedea pe picioare”, a declarat Lucian Burchel, conform prosport.ro.

Burchel a vorbit şi despre antrenorii români care nu mai sunt atractivi pentru echipele de top din străinătate. „Așa cum scouterii care caută jucători pe care să-i propună în țări pentru contracte, jucători români, nu reușesc întotdeauna să ducă jucătorii direct în top, în elită, în top 5 campionate.

Şi scouterii care se ocupă de găsirea de antrenori se uită la nivelul jucătorilor, al campionatului, la cât de valoros e campionatul, la ritmul de joc, la toate lucrurile. Cred că toți antrenorii de la noi din Liga 1 au potențial. Dacă vorbim despre Olăroiu sau Răzvan Lucescu, ei sunt la alt nivel pentru că sunt de succes. Olăroiu este de succes în zona arabă, unde nivelul se ridică datorită investițiilor mari, ei răspund bine la nivelul respectiv”, a mai spus Burchel.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed