Gică Hagi şi-a ieşit din minţi! Acuzaţii devastatoare ale antrenorului de la Farul. S-a dezlănţuit de faţă cu toată lumea

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi! Acuzaţii devastatoare ale antrenorului de la Farul. S-a dezlănţuit de faţă cu toată lumea. Acesta spune că România are nevoie de un plan la nivel naţional. Asta dacă se doreşte ca sportul să ajungă din nou în vârf.

Gică Hagi a răbufnit din nou. Spune că ţara noastră nu mai poate face performanţe pentru că nu se investeşte destul.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi!

„Ca jucători, eu cred că am făcut performanţă la cel mai înalt nivel posibil, timp de 10 ani. Dar lucrurile nu au fost întâmplătoare, a fost un plan bine conturat. Acum, dacă ne dorim din nou că România să facă performanţă, sportul trebuie să devină prioritate.

Dacă vrem să fim din nou în Champions League, atunci e clar că trebuie să creştem nivelul şi pentru asta ai nevoie de un proiect tehnic la nivel naţional, foarte puternic. Trebuie să faci nişte puncte clare pe care trebuie să le urmezi. Nu putem să mai mergem să ne plimbăm”, a afirmat Hagi.

Antrenorul celor de la Farul Constanţa spune că fotbalul românesc şi sportul în general nu pot ajunge din urmă ţările dezvoltate. „Acum nu putem fi ca ţările dezvoltate dacă ţara nu investeşte în tineri. Dacă vrei să ai un viitor, să existe performanţe, trebuie să ai în primul rând un proiect pentru 10 ani, unitar, pentru toată lumea la fel. Abia atunci putem aspira la ceea ce am fost înainte, fie că vorbim de fotbal, de handbal, de baschet, de rugby. Eu vorbesc de sport la nivel naţional, care este un fenomen important.

Acum, la fotbal stăm oarecum bine, pentru că ne-am calificat după atâţia ani, dar la rugby, (înfrângere) cu 80-0, nu putem accepta aşa ceva. Şi handbalul la fel. Văd mari handbalişti ai României, foşti campioni mondiali, că spun că nu mai pot şi se referă la nivelul la care a ajuns handbalul.

Dar cine ne ascultă? Vorbim singuri, ne ascundem şi venim cu lucruri care nu au legătură cu performanţa. Dacă ar veni un astfel de proiect, eu aş fi încântat pentru tinerii care vin din spate. Dar eu cred că ne e frică să spunem că suntem buni”, a mai adăugat Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed