Gică Hagi a dat cărţile pe faţă! De ce se teme de Dorinel Munteanu. Meci crucial pentru Farul în lupta pentru play-off

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă! A spus clar motivul pentru care se teme formația lui Dorinel Munteanu. Se anunță o partidă crucială pentru Farul Constanța, în lupta pentru play-off.

Farul Constanța vs. Oțelul Galați, sâmbătă, de la ora 17.00! Gică Hagi primește temător vizita gălățenilor.

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă!

Gică Hagi a analizat demersul Oțelului din cadrul acestei stagiuni și-i primește temător pe elevii lui Dorinel Munteanu! Gălățenii au bifat doar două eșecuri în deplasare, în sezonul 2023-2024 din Superliga.

Regele nu a stat pe gânduri și a lăudat formația rivală, însă deși se simte presat de situație, este sigur că ”marinarii” vor păstra cele trei puncte acasă.

„Cele trei puncte sunt foarte importante, jucăm contra unui adversar care la toate meciurile iese la joc. Ne aşteptăm să fie agresiv, adversarul joacă vertical, are încredere, curaj, iese la joc. Se apară bin. Şi noi trebuie să facem aceste lucruri, cu ideea noastră de joc, să ne impunem prin posesie, să stăm bine defensiv. Obiectivul e victoria, cele trei puncte sunt importante. Trebuie să ne concentrăm pe aceste trei puncte.

Sunt aceeaşi jucători ca la meciul cu Sepsi, nimic nou, vom vedea cu cine vom începe. Ne aşteaptă şi o intermediară, totul trebuie să fie pregătit pentru acest final de campionat, unde trebuie să demonstrăm că trebuie să fim în play-off.

Galaţi a pierdut doar două meciuri în deplasare. Poate cel mai puternic adversar pe care îl întâlnim. Două meciuri…mi se pare un lucru extraordinar. Dorinel a făcut o muncă extraordinară acolo, ne aşteaptă un meci foarte greu. Antrenorul are partea lui, el decide…dar probabil va urmări meciul, va da indicaţii, are încredere în staff-ul lui!”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

După victoria cu Sepsi, Farul Constanța a urcat pe locul 4 în clasamentul competiției interne, cu un total de 40 de puncte obținute în cadrul a 26 de partide disputate până în prezent.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed