Vestea momentului pentru Gică Hagi! Anunţ clar al americanilor. Ce se întâmplă cu vedeta care a plecat de la Farul

Vestea momentului pentru Gică Hagi! Anunţ clar al americanilor. S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta care a plecat de la Farul. Atacantul român face senzație la FC Dallas, după doar două meciuri jucate.

Enes Sali a fost transferat la FC Dallas în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de aproximativ trei milioane de euro. Până acum, atacantul a strâns 180 de minute în tricoul americanilor.

Vestea momentului pentru Gică Hagi!

După cele două meciuri amicale jucate la FC Dallas, americanii l-au clasat pe Enes Sali la categoria celor care ar putea face o schimbare la echipă.

Noua echipă a jucătorului de 17 ani se pregătește pentru debutul în noul sezon de MLS, iar primul meci va fi împotriva celor de la San Jose Earthquakes, în data de 25 februarie.

Într-un articol în care au fost analizați jucătorii de la FC Dallas, Enes Sali nu a fost dat la o parte, americanii au scris despre jucător că este un amestec de naționalități și experiență, care ar putea îmbunătăți echipa.

”Enes Sali, un transfer mai puțin cunoscut, oferă o perspectivă interesantă, aducând cu el un amestec de naționalități și experiență, care ar putea îmbunătăți echipa FC Dallas”, scriu americanii de la mlsmultiplex.

”Are energie, dinamism și calitate”

Nico Estevez, antrenorul echipei, a vorbit despre calitățile pe care le-a văzut în Sali. „A avut momente bune. Are capacitatea de a se întoarce rapid, e genul de jucător foarte vertical. Am văzut acum ce am văzut și când îl urmăream (n.r – la Farul) și de aceea l-am adus aici. Are energie, dinamism și calitate”, a spus antrenorul lui FC Dallas, potrivit 3rd Degree.

Potrivit transfermarkt.com, Enes Sali este cotat la 1,3 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed