Gică Hagi a dat cărţile pe faţă! Ce i-a făcut lui Denis Alibec. Dezvăluiri incendiare din vestiarul celor de la Farul

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă! S-a aflat ce i-a făcut lui Denis Alibec. Dezvăluiri incendiare din vestiarul celor de la Farul făcute chiar de către antrenorul proaspetei campioane din Superliga.

Gică Hagi a reuşit să-l revitalizeze pe Denis Alibec. Atacantul a renăscut sub comanda „Regelui”. Cei doi au devenit campioni cu Farul, după un sezon de vis.

Gică Hagi a dat cărţile pe faţă!

Gică Hagi îşi laudă atacantul şi spune cum a reuşit să-l facă să revină la forma din tinereţe. De asemenea, Hagi a mai declarat că Alibec şi-a dorit să se îmbunătăţească, atunci când s-a transferat la Farul.

„El, când a venit, arăta bine, s-a convins de anumite lucruri. Persoana trebuie să-şi dorească, el vrea. Şi eu eram la fel ca Alibec. Îmi plac aceşti fotbalişti. Ei se manifestă uneori prea mult, i-am spus să se preocupe de el, doar la ce trebuie să facă şi atunci o să fie foarte, foarte bun.

Are o sămânţă foarte bună, vrea să câştige orice minge la antrenament, în meci, e puternic, tehnic. El vrea să fie un câştigător.

El trebuie să fie atent la mental, la ce trebuie să facă el. E atât de bun şi ajută atât de mult când se gândeşte doar la el, nu de ce, de ce celălalt…. E normal, eu am făcut la fel. Are spirit foarte bun”, a declarat Gică Hagi, în direct la Orangesport.

Denis Alibec a făcut un sezon extrem de bun la Farul. Atacantul a marcat 14 goluri, în cele 31 de partide în care a evoluat. De asemenea, a reuşit să ofere şi opt assist-uri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed