Gheorghe Hagi, mesaj emoționant după tragedia din Turcia: ‘Sunt alături de voi!’. Imagini apocaliptice / Video

Turcia este devastată de cutremure. Imagini apocaliptice au apărut pe rețelele de socializare. În această dimineață s-a produs un cutremur de 7,8 grade, urmat de peste 100 de replici. În jurul prânzului a mai avut loc încă un cutremur puternic de 7,5 grade. Bilanțul este îngrozitor. Aproape 2.000 de morți și mii de răniți.

Gheorghe Hagi a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru poporul turc.

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, a scris Hagi pe Facebook.

Gabi Torje, reacție după ce Turcia a fost devastată de cutremure

Gabi Torje se află în Turcia. Fostul jucător de la Farul a semnat cu Genclerbirligi. Torje este în Ankara, acolo unde nu sunt probleme.

„S-a simțit și la noi, mai ales cel de după-amiază. Tragedie mare, vă dați seama. Foarte multe decese, foarte mulți oameni dispăruți. E clar că nu se poate juca în momentele astea. Sunt sportivi dispăruți. Cel puțin o săptămână nu se va juca.

Prioritar este acum să fie salvați cât mai mulți oameni și să fie ajutați și cei care au pierderi materiale. Sincer să fiu, de abia adormisem, că am avut meci ieri. Nu am simțit noaptea”, aa spus fotbalistul pentru Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed