Au fost prinşi în centrul cutremurului devastator din Turcia! Ce se întâmplă cu românii de acolo. Anunţul momentului despre cei de la Oţelul

Au fost prinşi în centrul cutremurului devastator din Turcia! S-a aflat ce se întâmplă cu românii de acolo. Anunţul momentului despre cei de la Oţelul, echipă de ligă secundă ce se află în cantonament.

Cei de la Oțelul anunță faptul că delegația clubului din cantonamentul din Antalya este în siguranță. Este primul anunţ după cutremurul de mare magnitudine produs în această dimineață în Turcia.

Au fost prinşi în centrul cutremurului devastator din Turcia!

Cei de la Oţelul au simţit cutremurul devastator din Turcia. Nu au rămas decât cu o sperietură groaznică. Totuși, programul de pregătire nu va fi modificat. Mai mult, nu-şi vor anula din partida amicală pe care urmează să o dispute.

„Undele seismului au fost resimțite și în zona în care se află lotul oțelar, însă pregătirea echipei nu va avea de suferit și va continua confom programului stabilit, cu meciul amical de astăzi, în compania formației FK Olympic Tashkent, din prima ligă din Uzbekistan, partida ce va avea loc cu începere de la ora locală 16:00 (15:00 ROU)”, au precizat cei de la Oțelul Galați. Cantonamentul echipei gălățene se va încheia pe 10 februarie.

Un seism puternic a zguduit Turcia în această dimineaţă. Bilanțul victimelor cutremurului produs se modifică rapid. Aproape 200 de persoane au murit în Turcia și în Siria, anunță autoritățile.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a zguduit Turcia și Siria. Inițial se vorbea despre zeci de victime. Între timp au fost confirmate 195 de decese în cele două țări, potrivit autorităților citate de Sky News.

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anunțat pe Twitter că echipe de căutare și salvare au fost trimise imediat în zonele afectate de cutremur. „Sperăm că vom trece împreună prin acest dezastru cât mai curând posibil și cu cât mai puține pagube”, a scris el.

Ministrul de interne Suleyman Soylu a declarat că prioritatea este scoaterea oamenilor prinși sub clădirile ruinate și transferarea lor la spitale. Pagubele nu pot fi estimate, dar sunt foarte mari. Autoritățile regionale vorbesc de sute de case distruse sau avariate de cutremur.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed