Gestul şocant al lui Ilie Năstase! A declanşat un scandal uriaş. Şi-a pierdut soţia după un pariu

Gestul şocant al lui Ilie Năstase! A declanşat un scandal uriaş. Şi-a pierdut soţia după un pariu. Dezvăluirile au fost făcute de către un apropiat al acestuia şi al magnatului Ion Ţiriac.

Ilie Năstase a fost protagonistul unui episod absolut şocant. A pus cel mai nebun pariu din viaţa lui.

Gestul şocant al lui Ilie Năstase!

Ilie Năstase a pus un pariu pe soţii cu Dimitrie Sturdza. Gluma făcută de către primul lider mondial ATP n-a rămas fără urmări. Dezvăluirea a fost făcută acum de fostul jucător de tenis Dimitrie Sturdza, cunoscut şi ca „Tim” Sturdza. În vârstă de 84 de ani acum, Dimitrie Sturdza a fost de 32 de ori campion la tenis în Elveţia.

„Am jucat un set în 1971, după ce-a câștigat Roland Garros. Îl antrenam pe băiețelul meu pe întuneric și a venit Ilie. „Prințule, prințule, hai să jucăm puțin! Trebuie să mă antrenez”. „Joacă cu băiatul meu…”. A jucat cinci minute, dar m-a luat pe mine.

„Hai să jucăm un meci, pe pariu!”. „Măi Ilie, ai câștigat Parisul și vrei pe bani acum?!”. „Să facem pariu pe soțiile noastre”. „Eu am o soție nemțoaică, nu înțelege glumele astea”. Am jucat și l-am bătut 6-4!”, a povestit Dimitrie Sturdza, conform gsp.ro.

Cel care a fost şi sponsorul Simonei Halep a dezvăluit că pariul nebun a făcut-o pe soţia lui să se supere foarte tare. „S-a uitat la mine: „Ce-ai făcut? Ai încercat să te bagi cu soția lui Ilie?”. „Nu…”, „Dar ce este?”. „Am făcut un pariu în glumă pe soțiile noastre”. „Ai pariat pe mine?! Și ai câștigat?!”. „Da”. A luat copiii de mână și a plecat. N-a mai vorbit cu mine o săptămână. „Ți-am făcut-o, Sturdza!”, țipa Ilie, uitându-se la mine toată sala. M-am făcut roșu, m-am făcut alb”, a mai povestit Dimitrie Sturdza, conform sursei citată.

Dimitrie „Tim” Sturdza se trage din celebra familie nobiliară Sturdza. Fost jucător de tenis, el este cunoscut şi ca un mare filantrop. Are cetăţenie română şi elveţiană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed