Gest şocant al lui Gigi Becali! Dezvăluirea care va enerva pe toată lumea. Ce a putut să facă latifundiarul din Pipera

Gest şocant al lui Gigi Becali! Dezvăluirea care va enerva pe toată lumea. S-a aflat ce a putut să facă latifundiarul din Pipera după ce FCSB a câştigat titlul în Superliga. Milionarul a devenit din ce în ce mai strâns la pungă.

Gigi Becali a refuzat să plătească petrecerea de titlu a celor de la FCSB. Asta după ce noua campioană din Superliga a fost premiată, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Gest şocant al lui Gigi Becali!

Gigi Becali a şocat pe toată lumea după ultimul său gest. Jucătorii de la FCSB au fost nevoiţi să plătească din propriul buzunar petrecerea de titlu de la finalul meciului cu CFR Cluj.

Cu un discurs relativ sfidător, în ultima vreme, la adresa performanței reușite de roș-albaștri, finanțatorul a mers mai departe. Economiseşte bani în perspectiva transferurilor pe care le pregătește pentru a accede în grupele Champions League.

Pentru sărbătorirea titlului, Becali nu a cheltuit absolut deloc. Scenografia și jocul de lasere de la pauza meciului au fost asigurate de către sponsoruldin Superliga şi cel al echipei. Autocarul descoperit a fost pus la dispoziție de către compania de transport cu care FCSB are un parteneriat.

Mai mult, Becali le-a spus „pas” celor din club în momentul în care i s-a solicitat să plătească pentru petrecerea de titlu, conform gsp.ro. Patronul s-a arătat chiar surprins că i s-au cerut bani. „Tată, eu o să mă distrez în Champions League, nu plătesc nimic pentru petrecerile voastre”, le-a transmis apropiaților săi, conform sursei citate.

Jucătorii au căzut de acord să cotizeze ei pentru toate cheltuielile necesare sărbătoririi titlului. Fiecare fotbalist, mai puțin cei care completează lotul și sunt remunerați cu salarii mici, a pus mână de la mână, câte 1.500 de euro. Asta pentru a acoperi costurile aferente atât distracției de la baza din Berceni, de după meciul cu Farul, când au devenit matematic campioni, cât și pentru cea de sâmbătă seară. Atunci,  a avut loc într-un club bine-cunoscut în Capitală petrecerea la care au participat mai mulți lăutari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed