Gigi Becali şochează pe toată lumea! Mesajul uluitor pentru cei de la Dinamo. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB şochează pe toată lumea! Mesajul uluitor pe care îl transmite pentru cei de la Dinamo. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea sa.

Gigi Becali are un sfat pentru dinamoviști. Acesta le transmite ”câinilor„ să schimbe sigla echipei, considerând că le poartă ghinion. Un împătimit al credinței, latifundiarul nu vede cu ochi buni ceea ce este desenat pe stema alb-roșiilor.

Gigi Becali șochează pe toată lumea!

Becali a fost foarte serios când a făcut această declarație și își susține ideea până la capăt.

„Eu vorbesc serios, ei trebuie să schimbe sigla aia. Să pună un leu, un urs pe siglă. Să schimbe capul ăla. În câinele sau lupul ăla, ce au ei, sunt numai draci.
Au numai ghinioane. Să pună urs. Trebuie să schimbe sigla, așa cred eu, asta e concepția mea”, a declarat Gigi Becali.

Administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu consideră că Dinamo trebuie să aibă grijă înainte de barajul cu ciucanii.

„Există o primă substanțială pentru această «dublă» cu Csikszereda. Nu dau sume, dar este suficient de motivantă pentru jucători, dacă se gândesc la bani. Dar cred că pentru toți jucătorii principala motivație este să rămână în SuperLiga.

Suntem favoriți în acest baraj. Nu știu să dau un procent, trebuie să fim atenți la detalii, să nu riscăm nicio surpriză. În mod normal, pe hârtie, avem prima șansă. Pe lângă Patriche și Velkovski, vor lipsi, de asemenea, Selmani și Edgar Ie. Avem, așadar, 4 indisponibili, iar asta ne face să fim și mai atenți la «dubla» cu Csikszereda”, a declarat Andrei Nicolescu, la GSP.

În ultima etapă din play-out, Dinamo a câștigat cu UTA, scor 2-0, și va juca la barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu Csikszereda. Turul va avea loc pe 20 mai, returul pe 27.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed