Lovitură totală pentru Gigi Becali! Decizia instanţei a venit chiar acum. E foarte grav ce s-a întâmplat

Gigi Becali a primit o proaspătă lovitură din partea Curții de Apel București! Instanța a motivat decizia luată în luna octombrie a anului 2023, cu privire la palmaresul clubului Steaua București. Reprezentanții au decis, pe atunci, faptul că palmaresul clubului istoric, din anul 1947, până în anul 1998, le-a revenit celor de la CSA Steaua.

Mai precis, instanța a hotărât că AFC Steaua nu a preluat palmaresul CSA Steaua și că, actuala echipă finanțată de către Gigi Becali ar fi utilizat, fără drepturi depline, palmaresul clubului care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în anul 1986.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Ruptura palmaresului s-ar fi produs în anul 1998, atunci când Asociația Fotbal Club Steaua București a continuat activitatea clubului istoric, în primul eșalon al României. Totuși, până în prezent, magistrații nu s-au pronunțat cu privire la perioada dintre anii 1998-2003.

„Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist Steaua București, ca neîntemeiată.

Prin decizia civilă pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și de familie. S-a stabilit că în cadrul raporturilor juridice decurgând din actele încheiate începând cu anul 1948 nu a existat nicio preluare a dreptului asupra palmaresului fostei echipe de fotbal «Steaua București» de către Asociația Fotbal Club Steaua București. Pe care aceasta să îl fi transmis ulterior către pârâta-reclamantă în baza actelor încheiate la nivelul anului 2003. Este evidentă concluzia logico-juridică. În sensul că nici în perioada 2003-2017 pârâta-reclamantă nu este titulara vreunui drept asupra acestui palmares.

Pentru aceste motive, Curtea va respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017 palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist «Steaua București»”, ca neîntemeiată.

Curtea va menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei «Steaua București» din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA!”, se arată în comunicatul emis de Curtea de Apel.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed