Gest şocant al Anamariei Prodan! Ce a putut să facă în ziua divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Toată lumea a rămas mască

Gest şocant al Anamariei Prodan! S-a aflat ce a putut să facă în ziua divorţului de Laurenţiu Reghecampf. Toată lumea a rămas mască. Impresara şi antrenorul sunt despărţiţi de peste un an de zile, dar divorţul definitiv încă nu a fost pronunţat.

Anamaria Prodan nu mai pare deloc interesată de deznodământul despărţirii de Laurenţiu Reghecampf. Chiar în ziua procesului, vedeta a fost prezentă la o prezentară de modă.

Gest şocant al Anamariei Prodan!

Anamaria Prodan a defilat pe podiumul de modă, alături de manechine celebre. Totul s-a întâmplat la un eveniment monden din Timișoara. Ultima înfățișare în procesul de divorț a avut loc pe 27 septembrie, la Judecătoria Buftea. Portalul judecătoriei informează că procesul a avut loc la ora 14:00. Soluția a fost ca acesta să se amâne pentru data de 6 decembrie.

La începutul procesului, judecătorii au stabilit faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează „din culpă comună”. Mai mult, Bebeto, copilul cuplului urmează să primească lunar, suma de 1600 de euro, ca pensie alimentară.

„Frumusețea vine din interior. Nu este o simplă vorbă aruncată în vânt. Chiar așa este. Când ești un om frumos în interior asta se poate vedea superb și pe afara. Eu am grijă de mine. De ceea ce mănânc, de sănătatea mea până la urmă. Mănânc calculat. nu fac excese. Nu fumez, nu mă droghez. Nu beau alcool. Nu pierd nopțile. La mine totul e calculat”, a declarat Anamaria Prodan, conform viva.com.

Între timp, Reghe şi-a refăcut viaţa. Formează un cuplu cu Corina Caciuc. cei doi au deja un băieţel, pe Liam. Unele surse dezvăluire că partenera antrenorului ar fi din nou însărcinată. După ce impresara şi antrenorul vor divorţa oficial, Reghe ar urma să se căsătorească cu Corina Caciuc. Ar fi la a treia căsnicie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed