S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan! De ce s-a despărţit, de fapt, de noul iubit. Totul a ieşit la iveală

S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan! De ce s-a despărţit, de fapt, de noul iubit. Detaliile au fost făcute publice chiar de către impresară. Nimeni nu se aştepta la o asemenea răsturnare de situaţie.

Anamaria Prodan i-a dat papucii lui Flavius Nedelea! Gestul care a enervat-o pe vedetă. Nu ar fi acceptat în veci.

S-a aflat adevărul despre Anamaria Prodan!

În urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a găsit jumătatea la scurt timp, pe Flavius Nedelea, cel mai ”dorit” afacerist din România.

Relația nu a mers, însă, pentru mult timp. Cei doi îndrăgostiți au pus capăt relației vara trecută. După mai bine de patru luni, femeia de afaceri în vârstă de 50 de ani a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a putut continua relația cu milionarul.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui.

Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului„, a declarat Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

Anamaria are trei copii, Sarrah și Rebeca, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, fost baschetbalist, și Bebeto, băiatul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al celor de la CSU Craiova.

”Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine!”

Anamaria Prodan ”s-a călit” în ceea ce privește viața de cuplu, implicit de familie, lucru pe care l-a și admis în nenumărate rânduri. Femeia de afaceri a recunoscut că găsirea unui partener de viață în prezent este o provocare pentru ea, datorită pretențiilor și așteptărilor pe care le are de la bărbați.

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan. Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine. Numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar. Pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari.

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit„, a precizat Anamaria Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed