Gest incredibil al Simonei Halep! Ce mesaj i-a transmis unei rivale. Sportiva a dat cărțile pe față

Gest incredibil al Simonei Halep. I-a transmis un mesaj neașteptat unei rivale.

Românca este suspendată provizoriu pentru dopaj, dar este cu ochii pe tot ceea ce se întâmplă în tenis.

Mesajul Simonei Halep pentru o rivală

Simona Halep este cu ochii pe marile turnee de tenis. A sperat că va fi judecată mai repede și va putea juca la Roland Garros sau Wimbledon, turnee pe care le-a câștigat, dar lucrurile nu au stat așa.

Karolina Muchova, jucătoarea care a impresionat la Paris, după ce a fost la un pas să o învingă pe Iga Swiatek în finală, a făcut o dezvăluire neașteptată. Halep i-a trimis un mesaj chiar după meci.

„Simona Halep mi-a scris, ceea ce a fost super plăcut. Sfatul este să continui să o țin tot așa, să îmi mențin motivația la nivel ridicat și să cred că într-o zi pot câștiga un turneu de Grand Slam”, a dezvăluit Karolina Muchova, potrivit Eurosport.co.uk

Karolina Muchova a avut un parcurs de excepție la Roland Garros. Până la meciul cu liderul mondial, a eliminat-o și pe a doua favorită, Aryna Sabalenka.

Halep așteaptă verdictul

Simona Halep și-a susținut cazul, iar acum așteaptă verdictul. O decizie ar trebui să fie dată în următoarele zile. Dacă nu va fi mulțumită, sportiva poate merge la TAS, acolo unde de regulă pedepsele sunt micșorate.

Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP) a vorbit și el cazul Simonei Halep, într-un interviu pentru Tennis Majors. Rusul a recunoscut și că a ratat două teste în trecut.

„Vezi că sunt unii jucători, nu vreau să le dau numele. Dar vezi că au cinci miligrame dintr-o substanță interzisă, unde și anti-dopingul spune în unele cazuri că acest lucru nu le-ar putea afecta performanța.

Eu personal am ratat două teste la un moment dat. Nu e ușor. Imaginează-ți că nu ești căsătorit și rămâi peste noapte la prietena care stă la o oră de casa ta și te decizi în ultimul moment. Uiți să schimbi intervalul orar, un test ratat. Poți ajunge foarte repede la 3”, a spus Medvedev.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed