Gest golănesc al lui Mbappe! Imaginile care l-au dat de gol. Totul s-a întâmplat în plină stradă / Video

Gest golănesc al lui Mbappe! Imaginile care l-au dat de gol pe jucătorul francez de la PSG. Totul s-a întâmplat în plină stradă. Acum, argentinienii au luat foc şi cer suspendarea acestuia.

Kylian Mbappe nu s-a lăsat mai prejos. A făcut un gest golănesc, precum cel al lui Emiliano Martinez, din finala Cupei Mondiale 2022.

Gest golănesc al lui Mbappe!

Portarul care a devenit campion mondial cu Argentina, a fost numit de francezi cel mai detestat om din lume. Acum, Mbappe l-a copiat pe portarul pumelor. A făcut un gest golănesc în plină stradă. Imaginile i-au şocat pe toţi.

”Dibu” Martinez a fost cel care l-a umilit prima dată pe Mbappe. Mai întâi, a strigat în vestiar, imediat după meci. ”Să ținem un moment de reculegere pentru Kylian Mbappe, care e mort”. Apoi, a parada de pe străzile in Buenos Aires, portarul a ținut în brațe un bebeluș de jucărie cu chipul starului francez.

Acum, însă, a venit rândul lui Mbappe. Acesta a făcut un gest asemănător celui făcut de Martinez la festivitatea de premiere de la Cupa Mondială. Argentinienii de la Ole au distribuit un video, în care jucătorul lui PSG l-a copiat în glumă pe rivalul său.

”Poftim? Mbappe l-a copiat pe Dibu Martinez, fotbalist de care s-au plâns atât de mult francezii, cu un trofeu pe care l-a primit la PSG. PS: Dibu e numai unul”, au scris sud-americanii.

”Cum sărbătorește unul sau altul nu e problema mea. Nu-mi consum energia cu astfel de lucruri banale. Cel mai important pentru mine este să dau totul pentru echipa mea”, a spus Kylian Mbappe, la finalul anului trecut.

Kylian Mbappe l-a învins de patru ori în finala Cupei Mondiale pe Emiliano Martinez. De trei ori în 120 de minute și o dată la loviturile de departajare.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari