Gest fabulos al Anamariei Prodan! Ce a făcut impresara în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf. A cheltuit o avere pentru propria fiică

Gest fabulos al Anamariei Prodan! S-a aflat ce a făcut impresara în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf. A cheltuit o avere pentru propria fiică. Sarah Dumitrescu a primit un cadou de senzaţie de la mama ei.

Anamaria Prodan îşi răsfaţă copiii cu cadouri scumpe. Tocmai i-a achiziţionat un bolid de lux fiicei sale.

Gest fabulos al Anamariei Prodan!

Sarah Dumitrescu a rămas fără cuvinte când a văzut ce cadou i-a făcut mama ei. Sarah este una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu primul ei soţ, Tiberiu Dumitrescu. Impresara a mai fost căsătorită şi cu Laurenţiu Reghecampf, alături de care are un băiat, mezinul Bebeto.

Prodanca nu se uită la bani când este vorba despre proprii copii, conform click.ro. 140.000 de euro a cheltuit impresara pentru cadoul fiicei sale. Sarah a ajuns astfel la a patra maşină, după ce în ultima perioadă, a condus şi Ferrari-ul mamei sale.

Sarah a primit de la mama ei ultimul model de Mercedes GLE 400 diesel, o adevărată bijuterie pe patru roţi. Nu este primul bolid de lux pe care Anamaria Prodan i-l cumpără fiicei sale, baschetbalistă la Sepsi-SIC Sf.Gheorghe. Un Porsche Cayenne, un Mercedes GLE şi un Lamborghini mai primise Sarah de la impresară.

În urmă cu  ceva timp, Sarah a dezvăluit că pe prima maşină pe care a primit-o de la mama ei, un Lamborghini, a făcut-o „praf” într-un accident rutier foarte grav, conform as.ro.

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed