Anamaria Prodan o distruge pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf! Afirmaţii şocante despre Corina Caciuc. Condiţia pentru a semna actele de divorţ

Anamaria Prodan o distruge pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf! Afirmaţii şocante despre Corina Caciuc. Condiţia pentru a semna actele de divorţ. Impresara şi antrenorul sunt în scandal de doi ani, dar separarea oficială nu s-a făcut.

Anamaria Prodan continuă scandalul uriaş cu Laurenţiu Reghecampf. Acum o atacă dur pe partenera acestuia, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan o distruge pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf!

Anamaria Prodan nu o iartă pe partenera lui Laurenţiu Reghecampf. Impresara vrea să o aducă în faţa judecătorilor pe femeia care i-a dăruit lui Reghe doi copii. asta pentru că procesul de divorţ e departe de a se încheia.

Prodanca vrea să afle de când a început relaţia dintre soţul ei şi Corina Caciuc. Astfel, agentul de jucători a luat o decizie drastică alături de avocatul ei. Corina a fost chemată martor. Dacă nu vine la proces, ar urma să fie adusă cu mandat.

„Trebuie să închidem totul odată. El știe ce a făcut ! Avocatul meu mi-a spus că cine nu se prezintă este adus cu mandat.

Cine era cel mai bun martor pe care puteam să îl aleg decât Caciuc? Nu? Ea este principalul martor care va stabili vinovăția lui Reghecampf. Hai să vorbim pe fapte. Caciuc va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…

Caciuc putea să spună de când primea bani în cont de la soțul meu, ca ajutor… E simplu. Eu am dovezile, extrasele de cont, iar Caciuc e normal să vină să depună mărturie ce băiat bun e Reghecampf. Om însurat, cu copii acasă, dădea bani altor femei„, a spus Anamaria Prodan, conform viva.ro.

Prodanca e sigură că mărturiile sub jurământ ar conta decisiv în luarea unei decizii. „Acest divorț se va termina foarte repede având în vedere declarația concubinei Caciuc care va spune adevărul absolut și toată mizeria făcută de Reghecampf de-a lungul anilor se va termina. Reghecampf își va asuma toată această mizerie și toată această minciună pe care a împânzit-o peste tot în acești ani. Abia aștept să scap de așa ceva din viața mea și să nu mai auzim cât trăim de existența lui„, a mai spus impresarul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed